Ο ΜΟΠ φιλοξενεί και διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου 2024 την φθινοπωρινή Γενική Συνέλευση και τις Εκλογές της ΜΟΤΟΕ.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ ο όμιλος μας διοργανώνει σε συνεργασία με το τμήμα κλασσικής μοτοσυκλέτας της ΜΟΤΟΕ μια έκθεση/ παρουσίαση ιστορικών και κλασσικών οχημάτων ( μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων) με την ονομασία …

           ” 1st Vintage Vibes”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ από τις 09:00 έως τις 13:00.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση/ συζήτηση με εισηγητή τον κ. Πέτρο Ανδριανάκη ( έφορο κλασσικών οχημάτων της ΜΟΤΟΕ) και τον κ.Δημητρη Παπανδρέου (δημοσιογράφο/ manager/CEO των εκδόσεων Δ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο.Ε και  επίτιμου  μέλους του ΜΟΠ ) .

Η ενημέρωση/συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο cafe “ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΝ” στην πλ.Υψηλων Αλωνίων.

Στην διοργάνωση μπορούν να συμμετάσχουν ιδιοκτήτες ιστορικών καί κλασσικών οχημάτων, λέσχες, όμιλοι και παρέες μοτοσυκλετιστων .

Απαραίτητη προϋπόθεση η συμμετοχή να αφορά οχήματα που βρίσκονται σε εργοστασιακή κατάσταση ( πιστοποιημένα ή μη ) και να συνοδεύονται από τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν τα οχήματα αυτά.

Η συμμετοχή όσων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν πρέπει ναι δηλωθεί έως την Δευτέρα 30 /9/2024 στην ιστοσελίδα του ΜΟΠ (www.mop.gr) , στο eMail info@mop.gr, στο messenger kostas Kouveliotis,στα γραφεία του ΜΟΠ ( Μιχαήλ Ψελλού και Παναχαϊκού).

Η φόρμα συμμετοχής θα ανακοινωθεί σήμερα ( βραδινές ώρες)

1st Vintage Vibes

Date: 24 Σεπτεμβρίου 2024
Client:
Project Type: