“On • Off Ride..με τον ΜΟΠ”
Κυριακή 20 / 10 / 2024

Ξεκινάμε Κυριακή στις 08:30 ….
από το parking ️ της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.
Ετοιμάστε τα On Off  σας ….όσοι έχετε ..οι υπόλοιποι θα πάρετε … γιατί μην τα ξαναλέμε!!!….
..”στο τέλος ΌΛΟΙ On Off θα ΠΑΡΕΤΕ”✓
250+ χιλιόμετρα μας περιμένουν !!
Ξεκινώντας από το parking της γέφυρας θα κατευθυνθούμε προς την Ρίζα και στην πορεία προς Άνω Καλαβρούζα διασχίζοντας την κορυφογραμμή ανάμεσα στα αιολικά πάρκα της περιοχής για να καταλήξουμε στον χωματόδρομο που ενώνει το Τρίκορφο Ναυπακτίας με την γέφυρα Μπανιά στην θέση “παλιός νερόμυλος Μπανιά “.
Περνώντας την γνωστή “νταπα..ντουπα” τύπου Bailey γέφυρα στρίβουμε αριστερά προς Δουνεικα και “ψάχνοντας ” λίγο τους χωματόδρομους πάμε προς Σιταραλωνα Αιτωλοακαρνανίας , Πετροχώρι και φθάνουμε στο Θέρμο.
Ανεφοδιασμός καυσίμων και απαραίτητος “πρωινός ” καφές στην όμορφη πλατεία του χωριού και φεύγουμε προς Μελιγκοβα και Διπλατανο για να περάσουμε από τον Άγιο Δημήτριο και το φράγμα του Ευήνου και να καταλήξουμε στην Περδικόβρυση.
Από εδώ ανηφορίζουμε μέχρι τα Κρυονέρια…τα “γνωστά” που επισκέφθηκαμε πριν από ένα μήνα…και μέσω δασικών δρόμων πάμε στην γραφική Λαλικα.
“Ανασυγκρότηση ” στην Λαλικα και ανάλογα την ” όρεξη “και τον διαθέσιμο χρόνο είτε συνεχίζουμε προς Καλλονή και μέσω Λευκα καταλήγουμε στην Γραμμένη Οξιά… είτε…”κατηφορίζουμε ” προς Γρηγόριο και κατόπιν από δασικούς δρόμους στην Κεντρική και την Λεπτοκαρυά Αιτωλοακαρνανίας για να κατευθυνθούμε στην συνέχεια στον Παλαιόπυργο, την Ναύπακτο και τέλος στα σπίτια μας για ένα απολαυστικό… ζεστό μπάνιο και μασάζ με μπόλικο Voltaren και Counterpain…
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΑΛΑΠΩΡΙΑ…
μην την ..ΧΑΣΕΤΕ ✓

“On • Off Ride..με τον ΜΟΠ” Κυριακή 20 / 10 / 2024

Date: 15 Οκτωβρίου 2024
Client:
Project Type: