ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Μοτοσυκλ/κος Όμιλος Πάτρας ( Μ.Ο.Π) κάνει την δική του “επιστροφή” στις εκδηλώσεις που φέρνουν ΟΛΟΥΣ τους μοτοσυκλετιστες πιο κοντά σε αυτό που όλοι έχουμε σαν κοινό παρανομαστή…την αγάπη για την μοτοσυκλέτα!!
Έτσι λοιπόν θα ειναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς η παρουσία σας στην κοπή της πίτας του ομίλου μας την ΚΥΡΙΑΚΉ 16 / 1 / 2022 στις 11:00 στον φιλόξενο χώρο του ”ΑΠΟΛΛΩΝ Hall ” στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας ( Περιβόλα / Πατρών… έξοδος περιμετρικής Γλαύκου …στρίβετε δεξιά στα πρώτα φανάρια και κατόπιν πάλι δεξιά στον κόμβο που θα συναντήσετε…μετά από 200μ…στο αριστερό σας χέρι)

Κατά την διάρκεια της εκδηλωσης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον covid-19 που προκύπτουν από τις κυβερνητικές εντολές.
Στον χώρο της εκδήλωσης υπάρχει κλειστός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει αρκετά άτομα ( με τις υπάρχουσες συνθήκες λειτουργίας χώρων αναψυχής) και επίσης ανοικτος και σκεπαστός χώρος για τους επισκέπτες με πολύ μεγάλο χώρο στάθμευσης!

Υ.Γ : παρακαλούμε ενημερώστε μας έγκαιρα για την παρουσία σας ( και αν είναι δυνατόν με ποσά περίπου άτομα) έτσι ώστε να φροντίσουμε για την άνετη και ασφαλή σας διαμονή .

Για το ΔΣ του ΜΟΠ

Ο πρόεδρος
Κώστας Ξένος

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΒΙΕΝΗΣ

Related Post